Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaray Seçim : Galatasaray'da seçim olabilir / 13 nisan 2018, cuma 12:29.

Galatasaray Seçim : Galatasaray'da seçim olabilir / 13 nisan 2018, cuma 12:29.. Galatasaray seçim hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray seçim haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Galatasaray, olağan seçim genel kurul toplantısının 12 haziran saat 10.00'da yapılacağını açıkladı. Türk medeni kanunu ile tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince, kulübümüzün olağan seçi̇m genel kurul. Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu. Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman?

Son galatasaray seçim gelişmeleri ve galatasaray seçim haberleri burada. Tarihi çok da önemli değil zaten, ha 19 mayıs ha 26 mayıs. Yeterli çoğunluk sağlanmazsa ikinci toplantı 29 mayıs tarihinde yapılacak. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Galatasaray, olağan seçim genel kurul toplantısının 12 haziran saat 10.00'da yapılacağını açıkladı.

Galatasaray'da seçim takvimi nasıl işleyecek? Detaylar ...
Galatasaray'da seçim takvimi nasıl işleyecek? Detaylar ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Galatasaray'da başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, ikinci toplantı 19 haziran'da yapılacak. Yeni galatasaray başkanının belirleneceği seçimde iki aday mevcut. Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan dursun özbek ve mustafa cengiz başkanlık yarışı verecek. Galatasaray, olağan seçim genel kurul toplantısının 12 haziran saat 10.00'da yapılacağını açıkladı. 13 nisan 2018, cuma 12:29. Galatasaray kulübü resmi internet sitesinden, olağanüstü seçim genel kurul toplantısının 19 aralık'ta yapılacağını duyurdu.

Galatasaray, olağan seçim genel kurul toplantısının 12 haziran saat 10.00'da yapılacağını açıkladı.

Galatasaray başkanlık seçimlerinin yapılacağı kongre. Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak. Tarihi çok da önemli değil zaten, ha 19 mayıs ha 26 mayıs. Galatasaray seçim haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 8 haber bulunmaktadır. Son galatasaray seçim gelişmeleri ve galatasaray seçim haberleri burada. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde; 2021 galatasaray'da seçim ne zaman? Galatasaray, i̇stanbul valiliği'nin koronavirüs tedbirleri kapsamında 28 şubat 2021 tarihine kadar olağanüstü genel kurul toplantısının yapılamayacağını açıkladı. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 26 aralık'ta yapılacak. Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray, olağan seçim genel kurul toplantısının 12 haziran saat 10.00'da yapılacağını açıkladı. Yeterli çoğunluk sağlanmazsa ikinci toplantı 29 mayıs tarihinde yapılacak. Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan dursun özbek ve mustafa cengiz başkanlık yarışı verecek.

Mustafa cengiz yönetiminin aldığı olağanüstü seçim genel kurul toplantısı hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. 2021 galatasaray'da seçim ne zaman? Galatasaray kulübü başkanı mustafa cengiz ve yönetiminin ikinci döneminde idari yönden ibra edilmemesi üzerine sarı kırmızılı kulüpte seçim kararı alınacak. Yeni galatasaray başkanının belirleneceği seçimde iki aday mevcut. Galatasaray spor kulübü, seçim konusunda henüz resmi bir açıklama yapmasa da trabzonspor kulübü, aralık ayında yapılması planlanan olağanüstü genel kurul'un i̇çişleri bakanlığı'nın kararı.

Galatasaray seçim kararı aldı, Burak Elmas adaylığını açıkladı
Galatasaray seçim kararı aldı, Burak Elmas adaylığını açıkladı from imgs.stargazete.com
Mustafa cengiz yönetiminin aldığı olağanüstü seçim genel kurul toplantısı hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. 27.11.2020 15:39 | son güncelleme: Galatasaray spor kulübü, seçim konusunda henüz resmi bir açıklama yapmasa da trabzonspor kulübü, aralık ayında yapılması planlanan olağanüstü genel kurul'un i̇çişleri bakanlığı'nın kararı. Adayların neredeyse belli olduğu seçim öncesi sarı kırmızılı taraftarlar da seçimi merakla bekliyor. Galatasaray'da başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Ali fatinoğlu dursun özbek galatasaray galatasaray başkanı galatasaray başkanı kim galatasaray başkanı kim oldu galatasaray seçim galatasaray seçim sonuçları mustafa cengiz seçim. Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak.

Yeterli çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 26 aralık'ta yapılacak.

Son galatasaray seçim gelişmeleri ve galatasaray seçim haberleri burada. Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Galatasaray kulübü resmi internet sitesinden, olağanüstü seçim genel kurul toplantısının 19 aralık'ta yapılacağını duyurdu. 13 nisan 2018, cuma 12:29. Adayların neredeyse belli olduğu seçim öncesi sarı kırmızılı taraftarlar da seçimi merakla bekliyor. 27.11.2020 15:39 | son güncelleme: Yeterli çoğunluk sağlanmazsa ikinci toplantı 29 mayıs tarihinde yapılacak. Galatasaray seçim hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray seçim haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Mustafa cengiz yönetiminin aldığı olağanüstü seçim genel kurul toplantısı hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak. Galatasaray başkanlık seçimlerinin yapılacağı kongre. Yeni galatasaray başkanının belirleneceği seçimde iki aday mevcut. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Adayların neredeyse belli olduğu seçim öncesi sarı kırmızılı taraftarlar da seçimi merakla bekliyor. Son galatasaray seçim gelişmeleri ve galatasaray seçim haberleri burada. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde; Mustafa cengiz yönetiminin aldığı olağanüstü seçim genel kurul toplantısı hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman?

Galatasaray seçim kararı almazsa ne olur? Türker Arslan ...
Galatasaray seçim kararı almazsa ne olur? Türker Arslan ... from www.aslanarenasi.com
Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan dursun özbek ve mustafa cengiz başkanlık yarışı verecek. Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray kulübünde başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi konusunda galatasaray kulübü ilk olarak, olağan seçimli genel kurulun 22 mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı. Galatasaray seçim hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray seçim haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu. Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak. Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Son galatasaray seçim gelişmeleri ve galatasaray seçim haberleri burada.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Adayların neredeyse belli olduğu seçim öncesi sarı kırmızılı taraftarlar da seçimi merakla bekliyor. Galatasaray başkanlık seçimlerinin yapılacağı kongre. 13 nisan 2018, cuma 12:29. Galatasaray kulübü resmi internet sitesinden, olağanüstü seçim genel kurul toplantısının 19 aralık'ta yapılacağını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde galatasaray başkanı mustafa cengiz bir an evvel mali genel kurula gidip seçim yapmak istiyorum ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde; Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak. Galatasaray seçim hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray seçim haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, ikinci toplantı 19 haziran'da yapılacak. Son galatasaray seçim gelişmeleri ve galatasaray seçim haberleri burada. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 26 aralık'ta yapılacak. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Mustafa cengiz yönetiminin aldığı olağanüstü seçim genel kurul toplantısı hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.